Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το καταστατικό μας

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ


Σύσταση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Βιο-compost»
Σήμερα στις 21 Δεκεμβρίου 2015 στις  Σέρρες μεταξύ όλων των διευθυντών της εταιρείας μας συμφωνήθηκαν κι έγιναν αποδεκτά τα εξής:
Οι παραπάνω συμβαλλόμενοι με το παρόν συνιστούν Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Βιο-compost», η οποία θα διέπεται από τους ακόλουθους όρους:
  1. Έδρα της εταιρείας ορίζεται το κατάστημα στις Σέρρες, οδός Βενιζέλου 8.
  2. Σκοπός της εταιρείας θα είναι η παραγωγή compost.
  3. Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται εικοσαετής και αρχίζει από σήμερα. Μπορεί όμως η διάρκεια της να παραταθεί ή και να είναι μικρότερη από αυτή που ορίστηκε.
  4. Για την συγκρότηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, που ανέρχεται στα 22 ολοσχερώς καταβεβλημένα , θα εκδοθούν 11 μετοχές ονομαστικής αξίας 2 €.
  5. Η Γενική Συνέλευση των μετοχών είναι το ανώτατο όργανο άσκησης της εταιρικής εξουσίας, συγκαλείται από το δημοτικό συμβούλιο και συνέρχεται υποχρεωτικά στην έδρα της εταιρείας.
  6. Το Δ.Σ. είναι το όργανο με το οποίο διοικείται η Α.Ε. και θα συνεδριάζει μια φορά κάθε μήνα στην έδρα της εταιρείας, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του Συμβουλίου Αρβαντά.
  7. Ως τακτικοί ελεγκτές ορίζονται η μέτοχος κ. Σαμαρά και ο ορκωτός λογιστής κ.  Πετρίδης.
  8. Κάθε ημερολογιακό έτος θα συντάσσεται ο ισολογισμός της εταιρείας και τα κέρδη θα διανέμονται στους μετόχους ανάλογα με τη μορφή μερισμάτων και ανάλογα με τον αριθμό μετοχών αφού προηγουμένως κρατηθούν τα αποθεματικά που ο νόμος 2190/1920 ορίζει.
  9. Η παράβαση κάποιου όρου από το παρόν εταιρικό αποτελεί σοβαρό λόγο λύσεως της εταιρείας ή δυνατότητα αποχώρησης από την εταιρεία.
           Οι συμβαλλόμενοι
Μάστορας Γιώργος
Μαυρίδης  Γιώργος
Μητρούση Μαρία
Μπέκου Ανδρομάχη
Νάνου Μαρία
Παπαδόπουλος Αναστάσης
Πατσάογλου Παντελής
Πετρακίδου Ηλιάνα
Σαμαρά Χριστίνα
Σαρακατσάνη Ζωή
Σαρακατσάνης Αναστάσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου